Bestill din gratis rådgivningstime! ➜ ➜ ➜

Din rådgiver på nett

Ta kontakt for en prat

Oppnå fleksibilitet i en travel lederhverdag sammen med OR-huset

OR-huset ble etablert i 2016 for å kunne tilby rådgivningstjenester tilpasset et arbeidsliv i forandring. OR-huset skal være tilgjengelig, personlig og levere deg tjenester effektivt og med kvalitet.

OR-huset består i dag av meg, Ingfrid Landsnes.

Jeg startet konsulentfirmaet Organisasjonsrådgiveren i 2010 etter mer enn 20 års erfaring med drift og ledelse i ulike bransjer, inkludert 12 år som leder av HR-funksjonen i flere leverandørselskap innen olje- og gassindustrien. 

Min tilnærming konkret, praktisk og direkte i møte med de ulike situasjonene og utfordringene som oppstår i en organisasjon.

I dag leverer jeg deg tjenester tilpasset et arbeidsliv i forandring:

Videokurs som tar for seg tilbakevendende spørsmål og tema. Her får du som leder konkrete råd om hvordan blant annet disponere og gjennomføre medarbeidersamtaler, nedbemanninger og lønnsreguleringer.

Organisasjonsrådgivning, tilgjengelig enten du trenger en sparringpartner over tid, eller bistand for å løse konkrete utfordringer.

Her kan du lese fra oppstartshistorien

Hva sier kundene:

"Hun har en kapasitet og kompetanse som vi har hatt store fordeler av i arbeidet samtidig som hun evner å gi oss en god sparring og hjelp til å utvikle egne ferdigheter på området." - Kjetil Gausel CEO

#Ingfrid er kompetent, kunnskapsrik, humørfylt og hun formidler sine kunnskaper på en fremragende måte. Hun har stor forståelse for en leders hverdag og evner å sette seg inn i akkurat våre utfordringer." - Ellen Vevle HR ansvarlig

"Ingfrid er ekstremt sterk i forståelse, kvalitet og punktlighet i leveransene, på et nivå jeg sjelden har opplevd. Hun er svært effektiv og samtidig en veldig omgjengelig og hyggelig person." - Paul Boxill - Administrerende direktør

 

Ingfrid Landsnes

18 år - Daglig leder Varehandel
9 år - HR og HMS&K leder Olje og Gass
3 år - HR direktør Olje & Gass
6 år - Organisasjonsrådgiver

Sertfisert Jungiansk Type Index


Utfyllende kompetanse og erfaringer finner du på Linkedin

 

Vi snakker om ledelse

Hva er nå fremtidsledelse?

Hva er viktig for en leder?

Takk til Mujic Consulting for muligheten til å prate om det som jeg brenner for 😀

Om Mujic Consulting:

Hjemmeside - www.mujicconsulting.no
Facebook - www.facebook.com/MujicConsulting/

 

Tydelige leder snakker med folka sine!

Er du egentlig ikke hverken nysgjerrig på eller interessert i mennesker? Da er det vel greit å si: "Finn deg noe annet å gjøre!"

Bestemor tar selfie 😀

Er generasjonene så forskjellig, eller lar vi oss rive med av ny teknologi og muligheter alle som en?

Trenger du et foredrag? Norsk eller engelsk - sjekk Talerlisten

 

KUNDER